Womb (Baarmoeder) Care

Healing & Heelheid voor de Baarmoeder

Womb Care is een energiesysteem die specifiek is gechanneld voor de baarmoeder. Na het ontvangen van de inwijding ben je afgestemd op lichtwezens welke gespecialiseerd zijn in het brengen van genezing en heelheid aan je lichamelijke voortplantingssysteem.

Womb Care verzorgt alle organen en lichaamsdelen die je voortplantingssysteem omvat, het gebied van je lichaam onder je navel.

Womb Care ondersteunt ook om de energie van je baarmoeder naar heelheid te brengen. Er zijn vrouwen die miskramen hebben gehad, of gewoon de leegte voelen omdat ze nooit een baby in de baarmoeder hebben kunnen dragen. Anderen hebben hun baarmoeder of eierstokken moeten laten verwijderen door een operatie. Het is van vitaal belang om de etherische energie van je baarmoeder naar heelheid te brengen door het terugwinnen van de spirituele energie van je baarmoeder.

Womb Care bevat de energiefunctie “Cramp Pain Release”. Deze brengt verlichting en comfort tijdens de maandelijkse periode. Je activeert deze energiefunctie door middel van je intentie en heeft een werking van 12 uur (daarna kun je het opnieuw activeren).

Deze inwijding is ook geschikt voor mannen, zodat men de energieën behorende bij Womb Care kan activeren voor vrouwen in hun leven welke graag meer genezing op alle niveaus willen.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag worden ingewijd in Womb Care, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.


Ervaringen Womb Care:

Bedankt lieve José 🫶 Ik heb zojuist de inwijding ontvangen. Ik voelde het vooral in mijn handpalmen en heb mezelf zojuist al een healing gegeven ☺️ Een hele mooie krachtige energie en fijne toevoeging als Reiki Master ❤️ Nogmaals bedankt 🙏🏼🌹


Hoi hoi, Ik was net een dag begonnen met het activeren van de hormone care toen ik erachter kwam dat ik ongesteld werd. Hierop de Womb care binnen gehaald en meerdere keren per dag gewerkt met de menstrual ease. En het heeft me ontzettend geholpen! Op het moment dat er heel licht ongemak voelbaar was activeerde ik de menstrual ease. Dit resulteerde in een pijnvrije menstruatie, vlot doorlopende bloedingen en ik heb dit keer geen enkele hoofdpijn gehad. Het is echt jaren geleden dat ik zo zonder klachten de menstruatie door ben gekomen. Een absolute aanrader!


Goedemorgen José, Ik heb beide inwijdingen al opgehaald. Bij womb care was het een zachte warme energie en bij hormone care iets warmer en daarna had ik last van geuren en smaken, 2 dagen lang. Ik heb ook direct een paar dingen aangepast in mijn voeding. Dank je wel voor deze mooie energieën.


Hai José, Inmiddels heb ik de inwijding opgehaald. Het ging prima. Ik voelde vooral getintel in mijn onderrug.Helaas heb ik wel weer een erg nare menstruatie achter de rug. Maar dit is iets waar ik al lang mee worstel. Wellicht gaat het de volgende keer beter.


Hoi José, Ik heb gisteren toch maar de Womb care opgehaald, ook al vond ik dat ik te moe was (want dan kan ik hem gebruiken/activeren). Het duurde 20 minuten, het was een iets heftigere energie, vond ik. En volgens mij is het goed gegaan. Als ik de Womb care activeer, dan voel ik dat er een genezende energie om me heen hangt, en dat vind ik fijn. Verder is het nog even aankijken wat er verandert. Ik hou je op de hoogte


Hoi José, Gisteren heb ik de afstandsinwijding Womb Care ontvangen. Het was een bijzonder ervaring. Ik voelde de energie door mij heen stromen. Het voelde alsof een stroom water (een soort draaikolk) in mijn buik/baarmoeder actief is. Daarna voelde ik deze stroom water door mijn hele lichaam gaan. Ik kon niet bewegen voor een aantal minuten. Het voelde alsof ik aan de grond geworteld was (net als een boom) en voelde de energie door mijn hele lichaam stromen.  Ik voel het nog steeds. Ik heb beter geslapen en voel me fit vanochtend. Het was een heel fijn gevoel.


Hoi José, Gisteren heb ik de afstandsinwijding Womb Care ontvangen.  Het was een bijzonder ervaring. Ik voelde de energie door mij heen stromen. Het voelde alsof een stroom water (een soort draaikolk) in mijn buik/baarmoeder actief is. Daarna voelde ik deze stroom water door mijn hele lichaam gaan. Ik kon niet bewegen voor een aantal minuten. Het voelde alsof ik aan de grond geworteld was (net als een boom) en voelde de energie door mijn hele lichaam stromen.  Ik voel het nog steeds. Ik heb beter geslapen en voel me fit vanochtend. Het was een heel fijn gevoel. 


Beste José, Goedemorgen, ik heb de Womb Care gisteravond opgehaald. 
Het was heel krachtig en voelde veel tintelingen overal . Ik heb heel positief ervaren, dankjewel.