Lung Care / Healing van de Longen

Lung Care stimuleert de genezing en de gezondheid van de longen. Daarnaast helpt bij het verhogen van de zuurstofniveaus in het bloed.

Een van de belangrijkste functie van de longen is het overbrengen van zuurstof van de lucht die je hebt ingeademd naar de rode bloedcellen. Er zijn veel factoren die een optimale gezondheid van de longen kunnen belemmeren. Het is daarom goed om je longweefsel te helpen bij het verwijderen van gifstoffen en de binnenkant te herstellen van iedere doorgang waar de lucht doorheen beweegt als het zuurstof overbrengt naar de rode bloedcellen.

Na het ontvangen van de Lung Care inwijdingen kun je met de verschillende energiefuncties werken. Je activeert deze voor jezelf, of voor anderen, door middel van je intentie.

Lung Care bevat de volgende energiefuncties:

  • Lung Care
  • Elecampane Essence
  • Mullein Essence
  • Optimal Blood Oxygen Concentration
  • Bloodroot Deva

Elecampane Essence (Inula Helenium)
Dit is een plant die door de eeuwen heen voor vele aandoeningen aan de luchtwegen is gebruikt. Het kan variabel antiseptisch, antibacterieel, antischimmel, urinedrijvend, slijmoplossend en bloeddrukverlagend werken. Als je de Elecampane Essence activeert, roep je de essentie van de plant zelf aan en werk je met haar spirituele- of etherische energieën.

Mullein Essence (Koningskaars)
Koningskaars wordt sinds de oudheid gebruikt en in het bijzonder voor longproblemen. Je kunt Mullein Essence apart activeren, maar het wordt ook automatisch geactiveerd als je de Lung Care energieën activeert. Ook hier werk je met de spirituele- of etherische energieën van Koningskaars.

Optimal Blood Oxygen Concentration
Optimal Blood Oxygen Concentration wordt automatisch geactiveerd wanneer je de Lung Care energieën activeert. Echter je kunt deze functie ook apart activeren voor jezelf of anderen. Deze functie helpt de rode bloedcellen om meer zuurstof te absorberen en vast te houden.

Bloodroot Deva Empowerment
De Bloodroot Deva Empowerment stemt je af op de spirituele Deva Van de Bloodroot plant, die nooit bedoeld is om te worden ingenomen. De Bloodroot Deva is een gevoelig wezen waarvan bekend is dat ze, op een sjamanistische manier, vele kwalen en oorzaken die je zelfgenezend vermogen hebben verzwakt uit je aura kan verwijderen. Het verwijderen van ongewenste invloeden is haar specialiteit.

Je mag deze inwijdingen doorgeven aan anderen.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag ingewijd worden in Lung Care, dan kun je contact opnemen via  het contactformulier.

Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen, daarnaast ontvang je de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro. Ervaringen Lung Care

Beste José, Bedankt voor je beide inwijdingen. Ze voelden heel sterk aan, zelfs in mijn longen. Tintelingen, prikkels, de bekende symptomen van inwijdingen.

Na de inwijdingen de functies opgehaald, soms voel ik na activatie een lichte verbetering en hoop dat deze doorzet. Mede omdat ik veel tob de laatste tijd met longen.

Bedankt voor je liefde, inzet en inwijdingen.


hallo José, heb vanavond de Lung care 1 gedaan. Voelde een fijne energie in de longen, net alsof ze groter werden. Ik heb de laatste maanden bij inwijdingen sowiesio een fijn gevoel bij mijn armen, net alsof ik “omarmd wordt” heerlijk.


hallo José, ik heb ook Lung care 2 “gedowndload”. weinig gevoeld, wel wel weer omarmd. ik activeer nu minimaal 1 keer per dag nr 1+2, ik voel duidelijk “vollere longen” nogmaals bedankt vanmorgen na de Lung care1+2 ook de kidney/blatter activatie gedaan, het hele lichaam bruiste..


Tijdens het lezen van de handleiding kom ik al snel in hogere energietrilling. Subtiele vibraties door het lichaam. Mijn lichaam beweegt licht heen en weer. De vibraties worden sterker bij het kijken naar het plaatje rode bloedcellen. Tintelingen in het gezicht. Anderhalve week geleden, verscheen al tijdens een middagslaapje het beeld van rode bloedcellen; boven en onder hoopje rode bloedcellen verbonden door een dunne streng bloedcellen die langzaam afdwalen naar beneden. Dacht later aan de inwijding Lung Care van Jose om tijdens healingen deze voor mijzelf en anderen in te zetten. Een sterker heen en weer beweging van het lichaam tijdens het lezen over de Bloodroot Deva.

Attunement Lung Care level 1 in de ochtend ontvangen. Uitzetting en fysieke verruiming ter hoogte borst en de longen. Vibraties, stroming van energie door het lichaam. Ontspanning treedt op, de schouders bewegen omlaag, lichtheid bij de borst. Licht zeurderig gevoel bij het hoofd. Dit verdwijnt na veel water te drinken. Activatie van de energieën. Sterk, voelbaar in m’n energiesysteem. Ik geef het tijd om te integreren.

De Lung Care level 2 de volgende ochtend ontvangen. Vibraties door het lichaam. Gisteren sterker. Heb daarna de energieën geactiveerd. Fijne tintelingen, op een bepaalde plek op het gezicht subtiele verandering, beweging in een energielaag. Dankbaar voor de verbinding met de Lung Care energiesysteem. Dankjewel José. 


Beste José, Bedankt voor je beide inwijdingen. Ze voelden heel sterk aan, zelfs in mijn longen. Tintelingen, prikkels, de bekende symptomen van inwijdingen. Na de inwijdingen de functies opgehaald, soms voel ik na activatie een lichte verbetering en hoop dat deze doorzet. Mede omdat ik veel tob de laatste tijd met longen. Nog vergeten te vertellen als ik Blood Root Diva oproep, emotioneel wordt en haar hulp voel 🙏