Lung Care / Long Zorg

Lung Care stimuleert de genezing en de gezondheid van de longen. Daarnaast helpt bij het verhogen van de zuurstofniveaus in het bloed.

Een van de belangrijkste functie van de longen is het overbrengen van zuurstof van de lucht die je hebt ingeademd naar de rode bloedcellen. Er zijn veel factoren die een optimale gezondheid van de longen kunnen belemmeren. Het is daarom goed om je longweefsel te helpen bij het verwijderen van gifstoffen en de binnenkant te herstellen van iedere doorgang waar de lucht doorheen beweegt als het zuurstof overbrengt naar de rode bloedcellen.

Na het ontvangen van de Lung Care inwijdingen kun je met de verschillende energiefuncties werken. Je activeert deze voor jezelf, of voor anderen, door middel van je intentie.

Lung Care bevat de volgende energiefuncties:

  • Lung Care
  • Elecampane Essence
  • Mullein Essence
  • Optimal Blood Oxygen Concentration
  • Bloodroot Deva

Elecampane (Inula Helenium)

Dit is een plant die door de eeuwen heen voor vele aandoeningen aan de luchtwegen is gebruikt. Het kan variabel antiseptisch, antibacterieel, antischimmel, urinedrijvend, slijmoplossend en bloeddrukverlagend werken. Als je de Elecampane Essence activeert, roep je de essentie van de plant zelf aan en werk je met haar spirituele- of etherische energieën.

Mullein (Koningskaars)

Koningskaars wordt sinds de oudheid gebruikt en in het bijzonder voor longproblemen. Je kunt Mullein Essence apart activeren, maar het wordt ook automatisch geactiveerd als je de Lung Care energieën activeert. Ook hier werk je met de spirituele- of etherische energieën van Koningskaars.

Optimal Blood Oxygen Concentration

Optimal Blood Oxygen Concentration wordt automatisch geactiveerd wanneer je de Lung Care energieën activeert. Echter je kunt deze functie ook apart activeren voor jezelf of anderen. Deze functie helpt de rode bloedcellen om meer zuurstof te absorberen en vast te houden.

Bloodroot Deva Empowerment

De Bloodroot Deva Empowerment stemt je af op de spirituele Deva Van de Bloodroot plant, welke nooit bedoeld is om te worden ingenomen. De Bloodroot Deva is een gevoelig wezen waarvan bekend is dat ze, op een sjamanistische manier, vele kwalen en oorzaken die je zelfgenezend vermogen hebben verzwakt uit je aura kan verwijderen. Het verwijderen van ongewenste invloeden is haar specialiteit.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag ingewijd worden in Lung Care, dan kun je contact opnemen via  het contactformulier.

Je ontvangt twee afstandsinwijdingen, daarnaast ontvang je de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Lung Care

hallo José, heb vanavond de Lung care 1 gedaan. Voelde een fijne energie in de longen, net alsof ze groter werden. Ik heb de laatste maanden bij inwijdingen sowiesio een fijn gevoel bij mijn armen, net alsof ik “omarmd wordt” heerlijk.

hallo José, ik heb ook Lung care 2 “gedowndload”. weinig gevoeld, wel wel weer omarmd. ik activeer nu minimaal 1 keer per dag nr 1+2, ik voel duidelijk “vollere longen” nogmaals bedankt vanmorgen na de Lung care1+2 ook de kidney/blatter activatie gedaan, het hele lichaam bruiste..