Environmental Stress Removal / Omgevingsstress verwijderaar

Omgevingsstress wordt gedefinieerd als de kleine irritaties en frustraties van het dagelijks leven die we allemaal ervaren. Voorbeelden van omgevingsstress zijn proberen om dingen voor elkaar te krijgen tussen rommel en desorganisatie, te laat komen op het werk of een afspraak hebben en dan vast komen te zitten in een file, onderbroken worden tijdens het concentreren of pijn en ongemak ervaren door een hele dag in een ongemakkelijke stoel te zitten. Daarnaast kan omgevingsstress zaken omvatten als de kwaliteit van de lucht die we inademen, het soort verlichting waarin we moeten werken en het geluidsniveau in de omgeving. 

Hoewel omgevingsstress misschien onbeduidend lijkt, dragen deze constante irritaties bij aan ons algehele geluksgevoel en zorgen ze ervoor dat we kleine hoeveelheden stresshormonen in de bloedbaan afscheiden. Wanneer we een grote stress ervaren, maakt omgevingsstress deze ervaringen nog moeilijker te hanteren. Daarom is het belangrijk om omgevingsstress te herkennen en stappen te ondernemen om deze te verlichten wanneer deze zich voordoet. 

Leven in de moderne omgeving legt een toenemende druk op ons subtiele energiesysteem en onze fysieke blauwdruk, wat op zijn beurt de kracht van het fysieke lichaam beïnvloedt. 

Environmental Stress Remover werkt goed om de negatieve energieën te verwijderen die uit de omgevingsstress komen en helpt ook om opgehoopte vervuiling en allerlei soorten toxiciteit uit de energetische blauwdruk te verwijderen en los te laten.

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven.

Founder: Hari Andri Winarso

Wil je graag de Environmental Stress Removal attunement ontvangen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, daarnaast via de email een Nederlandstalige handleiding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.