Slate Shakti

slate-shakte

Slate Shakti is een goddelijke intelligentie die gespecialiseerd is om jou in afstemming te brengen met je lagere zelf, ook wel schaduw zelf genoemd.

Slate Shakti biedt een koppeling van de communicatie tussen jou en je lagere zelf.

Er is vaak een enorme geneeskracht die ontstaat wanneer het lagere zelf wordt gehoord. Acceptatie van je lagere zelf bevordert innerlijke vrede.

Je Slate Shakti streeft ernaar het contact te maken en een brug te vormen in de communicatie tussen jou, je middelste zelf en je lagere zelf. Dit kan worden gedaan ongeacht je vaardigheid in het waarnemen van de geestelijke wereld. De lager zelf van een persoon verwijt meestal de fouten van een persoon aan zichzelf en beschouwt zichzelf hierdoor als slecht.

Dit zorgt ervoor, zoals je wellicht kunt voorstellen, dat het zich onwaardig voelt voor liefde en de volledige verbinding met de Eeuwige Heilige Bron. Wanneer je lagere zelf zo gescheiden is van de rest van wie je bent, zal de eenheid met de Goddelijkheid ongrijpbaar zijn.

Lagere zelf wordt ook de schaduw zelf genoemd en bevat als zodanig veel van de onedele verlangens en angsten die we meestal niet openbaar maken in het echte leven.

Wil je graag de Slate Shakti afstemming ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Je ontvangt één afstandsinwijding, en daarnaast via de email de originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro.