Energetische Bescherming Pakket

energetische_bescherming_pakket

In dit pakket vind je verschillende energiesystemen waarmee ik persoonlijk de afgelopen jaren veel mee heb gewerkt en veel baat bij heb gehad.

Als HSP-er ben ik gevoelig voor andermans energieën en pik deze gemakkelijk op. Voor mij is het heel belangrijk om goed gegrond te zijn, vrij te zijn van eventuele ongezonde energetische banden/koorden en bovenal een schoon en sterk energieveld te hebben (aura).

Ik kan ieder persoon aanraden om dagelijks je energievelden te reinigen (dus niet alleen HSP-ers), dit noemen we ook spirituele hygiëne. Dit is goed om in de ochtend te doen, na het ontwaken en s’avonds voor het slapen gaan. Je zult merken dat je hierdoor veel beter en energieker gaat voelen. Je bent meer in balans en je kunt bijvoorbeeld ook gemakkelijker in contact komen met je eigen gevoel.

Er zijn natuurlijk verschillende methoden voor spirituele hygiëne en het beste is om je eigen weg hierin te gaan vinden. De energiesystemen uit dit pakket waren voor mij een fijn hulpmiddel en ik hoop dat dit voor jou ook zo mag zijn. Ik wil het in ieder geval graag met je delen.

De volgende energiesystemen zitten in het pakket:

Aura & Chakra Flush Empowerment

  • Hiermee spoel je op een zeer eenvoudige, maar effectieve manier je aura en chakra’s schoon.

Aura & Chakra Repair Empowerment

  • Een zeer gemakkelijk en effectief hulpmiddel om healing te geven aan je aura en chakra’s.

Etheric Cord Flush

  • Hiermee verwijder je op een gemakkelijke manier energetische banden en koorden met anderen waar je last van kunt hebben.

Etheric Cord Shield

  • Hiermee kun je een energetisch veld/schild om je heen plaatsen en deze programmeren zodat bepaalde mensen geen banden en koorden meer kunnen aanhechten.

Gouden, Zilver Violette Vlam

  • Deze vlam transmuteert alle disharmonieuze energieën.

Grounding Empowerment

  • Als je moeite hebt met gronden, kan dit een prettig hulpmiddel zijn.

Psychic Protection Flame

  • De vlam van Aartsengel Michael welke beschermt tegen psychische aanvallen.

In totaal ontvang je 9 afstandsinwijdingen. Bij alle inwijdingen ontvang je een Nederlandstalige handleiding en certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 99 euro.

Wil je graag dit pakket ontvangen, dan kun je via het contact formulier contact met mij opnemen.

Ervaringen

Goedemorgen José Smit, Wat een mooie inwijdingen! Ik moet er nog maar 2. Die zullen deze week verspreid plaatsvinden. Sommige veel duidelijk voelbaar dan de ander maar het blijft mooi en fijn! Ik voel mij echt beschermd en lichter. Etheric cord flush voelde ik het minst. Maar ik weet dat het wel z’n werk doet.

Hoi hoi, Net de laatste inwijding gedaan. Wat een ontzettend mooi bescherming pakket! Ik heb hier echt profijt van. Dank je wel!

Beste jose, Ik heb de chakra repair en psychic protection flame met goed gevolg kunnen ontvangen. Vooral de chakra repair vind ik erg fijn, ook om te ontvangen, die zorgt ervoor dat mijn chakra’s weer de juiste richting op draaien.