After Care / Nazorg

After Care is een effectief en gebruiksvriendelijk energiesysteem en een fantastische energiebron die je kunt gebruiken na een stressvolle periode, ieder stressvol moment of ervaring.

Stress kan ook na positieve, opbeurende en levensveranderende ervaringen worden ervaren. Iedere verandering in je leven (positief of negatief) kan stress voor je lichaam en geest veroorzaken. Dit komt doordat stress de reactie van het lichaam is op verandering, jouw intensiteit van emotie of blootstelling aan de intensiteit van emotie van andere mensen. After Care kan hier goed bij helpen. 

Je zult veel aan After Care hebben, zowel na moeilijke ervaringen of momenten, zoals een echtscheiding, het verbreken van een relatie, of verandering van dieet, maar ook na opwindende of ingrijpende ervaringen of na ervaringen met andere geneeswijzen, zoals een intensieve sessie van een fysiotherapeut of een psychotherapeutische sessie. Ook kun je het gebruiken om jezelf te ondersteunen bij het helen van je trauma´s. 

After Care brengt (in je wezen en lichaam) rust, reiniging, herstel of integratie na verschillende levenservaringen of behandelingen.

Er zijn tal van redenen om After Care te gebruiken en te activeren. 

Na het overlijden van een dierbare: Er vloeien zoveel emoties en vaak zijn er veranderingen in routine en/of verantwoordelijkheid die stressvol kunnen zijn of iemand een verloren gevoel kunnen geven. After Care kan hierbij helpen.

Na een familiebezoek: After Care kan je helpen je weer als jezelf te voelen. Zelfs in de beste families ben je in de buurt van mensen die intense meningen hebben en die zelf met verschillende levenssituaties te maken hebben. Je wordt blootgesteld aan alles wat ze voelen, zelfs als ze jou en je levenssituatie accepteren! Veel familiebijeenkomsten, zelfs liefdevolle families, zijn vol drama. Soms creëren de personen zelf het drama niet, maar andere mensen in hun leven wel, en dus zitten ze midden in een wervelwind.

Na een massage: Het is goed om de  After Care te activeren vanwege de emoties die tijdens de massage uit jouw weefselcellen kunnen worden losgemaakt, evenals jouw spieren die moeten genezen van het werk. Massages zijn goed, maar vaak worden ook de lymfeklieren gemasseerd en wordt er meer lymfevocht verplaatst, waardoor je lymfe- en cardiovasculaire systeem in de uren na je massage meer afvalstoffen moet verwerken. Dit is een van de redenen waarom mensen vaak moe zijn na hun massage. 

Na een operatie: After Care kan je het lichaam helpen sneller te genezen en weer flexibeler te worden.

Na mentale belasting, prikkeling of studeren: After Care kan je helpen de informatie te integreren of weg te laten wat niet bewaard hoeft te worden. Dit is van vitaal belang voor een goede geestelijke gezondheid en functioneren.

Verandering van levensstijl: Bij verandering van je dieet, bij het stoppen met roken of gebruik van farmaceutische medicatie of ¨recreatieve¨ drugs, of bij het stoppen of verminderen van je alcoholgebruik in jouw leven kan After Care helpen deze overgang te vergemakkelijken.

After Care kan ook ondersteuning en verlichting bieden bij:

 • Na het verlies van een geliefde
 • Na drukke en onrustige nachtelijke dromen
 • Na acupunctuurbehandelingen 
 • Na een ongeval of ziekte
 • Na fysieke oefeningen of intensief sporten
 • Na een intensieve vrijpartij
 • Na familiebijeenkomsten
 • Na een ruzie
 • Na het innemen van (farmaceutische) geneesmiddelen
 • Na sjamanistische- of astrale reizen
 • Na een break-up
 • Etc.

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag de After Care (Master) attunements ontvangen, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt 2 afstandsinwijdingen en daarnaast via de email de bijbehorende originele Engelstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie-uitwisseling vraag ik 35 euro.