Liver Care / Healing van de Lever

Liver Care is een energiesysteem voor healing en ondersteuning van de Lever.

Liver Care biedt je de mogelijkheid om energie sessies te activeren om de leverfunctie te verbeteren en het bevorderen van regeneratie (herstellen). Een menselijke lever kan van nature regenereren zelfs als deze nog voor 25% functioneert.

De Liver Care sessies worden ondersteund door Engelen en Lichtwezens. Zij ondersteunen de functie van de lever met spirituele energieën van een hoge vibratie. Dit is vergelijkbaar met een ultrasone behandeling.

De lever breekt giftige stoffen af en brengt eiwitten samen. Liver care bevat de spirituele energieën van Milk Thistle (Mariadistel) en Eclipta Alba, welke de lever reinigt en de natuurlijke werking van je lever zal optimaliseren. Je kunt deze energieën met je intentie activeren.

Er zijn geen voorwaarden om deze inwijding te kunnen ontvangen. 

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag ingewijd worden in Liver Care, dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 euro. 

Ervaringen Liver Care

Hallo Jose ook deze inwijding heb ik gedaan, zachte energie, mooi dank


Dank je wel, José! Ik heb de Liver Care Attunement op 3 oktober opgehaald. Ik heb enkele tintelingen rondom de navel ervaren. Bedankt voor je tips!