Emotional Care / Emotionele Zorg

Verwijdert o.a. de impact van leugens en roddels.

Sommige mensen worden achtervolgd door zorgen over wat anderen mogelijk over hun kunnen zeggen. Activeer de Emotional Care om je geest hiervan te bevrijden en wees geen slaaf van wat anderen zeggen of kunnen gaan zeggen in de toekomst.

Emotional Care is ontworpen om de impact van de leugens die anderen over jou hebben gezegd en eventuele onwaarheden die je zelf hebt verteld te verwijderen. Roddel is een van de meest destructieve krachten in de samenleving en in dit rijk van bestaan. Vaak gaan er roddels rond en dat levert een stevige dosis onwaarheden op. Overdrijvingen van wat wellicht begonnen is als de waarheid, is vaak voor veel mensen interessanter dan de waarheid geloven. Dus wordt “nieuws” veranderd in verhalen. Emotional Care heelt de pijn die veroorzaakt is door wat mensen over jou hebben gezegd. Gevoelens van hulpeloosheid en boosheid worden vervangen door vrede.

Voor degenen die hun leven hebben veranderd en zelden roddels en leugens tegenkomen in hun sociale- of werk omgeving, kunnen er nog steeds records van eerdere ervaringen worden verwerkt tijdens de nachtelijke dromen. Als je het met een goed gevoel over je leven en jezelf bent gaan slapen en je werd nadien wakker met een bezorgd en paranoïde gevoel over wat anderen over jou denken, activeer dan de Emotional Care. Het kan zijn dat je in je nachtelijke dromen in scenario’s was waar mensen onwaarheden en roddels over je hebben gesproken. 

Je mag deze inwijding aan anderen doorgeven. 

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag worden ingewijd in Emotional Care dan kun je contact opnemen via het contactformulier

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.

Ervaringen Emotional Care

Hallo Jose, Ik heb deze inwijding ontvangen en voelde heel zacht tintelend aan.


Hallo José, De emotional care is heel zacht en liefdevol verlopen


Hoi José, Bedankt voor de inwijding, ik heb hem gisteravond opgehaald. Het voelde prettig en loste zelfs al stukjes van blokkades in mijn systeem op. Helaas voel ik me op dit moment weer net zo vervelend als vóór de inwijding, maar ik heb er vertrouwen in dat de inwijding uiteindelijk zijn werk goed zal doen.


Beste José, Ik heb Emotional Care ontvangen. Het is zowel een krachtig als zacht energie. Heel mooi en bijzonder. En al die mooie lichte zachte kleuren, net als een regenboog. Ik voel me licht. Het is een bijzonder ervaring voor mij geweest.