Parental Pattern Flush

parental-pattern-flush

Parental Pattern Flush zuivert ongewenste patronen die we via onze ouders hebben opgedaan via onze ouders, of patronen die we per ongeluk hebben gecreëerd, en niet willen doorgeven aan onze kinderen.

Wanneer we hebben geleefd met iemand om ons heen, is het gemakkelijk om bepaalde positioneringen te houden aan het leven zoals degene dat deed, zelfs als we dat niet willen.

Parental Pattern Flush werkt met je Hogere Zelf en je Ziel om je te bevrijden van de beperkingen als gevolg van hoe je bent opgevoed. Genetische aanleg voor psychische stoornissen en pessimistische houding op het leven kunnen ook worden gezuiverd, waardoor je bewust en meer vrij kunt reageren op situaties in het leven.

Als je een ouder bent, en worstelt met reacties of patronen in het leven die helaas veel lijken op waarmee je jouw ouders zag worstelen; Parental Pattern Flush kan jou en jouw kinderen bevrijden van deze patronen. Activeer de Parental Pattern Flush regelmatig voor jezelf en jouw kinderen!

Founder: Mariah Windsong

Wil je graag worden ingewijd in Parental Pattern Flush, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.