Nusta Karpay Blossoming - Nusta T’ikariy

Nusta Karapy Blossoming Despacho Dit is een vervolg op de Nusta Karpay en is een prachtige verdieping en integratie van de Nusta Karpay.

 

Je zeven chakra’s worden opnieuw geactiveerd en heropend met de energie van de Nusta’s die je al eerder tijdens de Nusta Karpay hebt mogen ontvangen.

 

De zaden van de Nusta Karpay krijgen de kans om verder te groeien in diepere lagen van je chakra’s waardoor je vrouwelijke kracht nog meer tot uitdrukking kan komen.

 

Net zoals de Nusta Karpay is de Nusta T’ikariy geschikt voor zowel mannen en vrouwen.

 

We beginnen met het gezamenlijk maken van een despacho. Daarna ontvang je de Blossoming door middel van zeven mooie, verdiepende rituelen. Na het ontvangen van de Nusta Karpay Blossoming krijg je voor acht weken huiswerk mee om de Blossoming te verdiepen en te voltooien.

 

Ik was aangenaam verrast toen ik zelf de Blossoming mocht ontvangen. Vrijwel direct na het ontvangen van de Blossoming voelde ik een verdieping en ook het huiswerk heeft veel verdieping en verbinding met de Nusta’s gebracht. Graag geef ik de Nusta Karpay Blossoming aan jou door.

 

De Nusta Karpay Blossoming wordt in één dag of in 2 dagdelen (ochtend of avond) gegeven.

 

Voor opgave of meer informatie kun je mij bellen of mailen.