Intelligence Awakening™

Intelligence Awakening™ neutraliseert een deel van de directe bijwerkingen van energie-upgrades & ascensie activatie (zuivering)symptomen.
 
De energie upgrades die we van de Bron ontvangen als we ons Licht quotient en onze spirituele vaardigheden verhogen kan als bijwerking geven dat we tijdelijk moeilijk toegang krijgen tot onze hersenen. Als je net een “upgrade” hebt ontvangen en je niet kan concentreren op je werk en het voelt alsof jouw hersenen blokkeren, dan is hulp verreist. Weinigen van ons hebben de luxe dat ze kunnen afwachten dat de bijwerking van de upgrade is afzwakt.
 
Intelligence Awakening™ bevat meerdere energie functies die je na het ontvangen van de inwijding kunt activeren: Intellectual Processing Ray™, Intellectual Ease™, Intellectual Prowess Empowerment™, and Puzzle Solver Knowledge Ray™. Deze kunnen jou helpen zodat je op een hoog niveau kan functioneren. Alle energie functies staan beschreven in de bijbehorende handleiding.
 
Founder: Mariah Windsong
 
Wil je graag deze inwijding ontvangen dan kun je via het email formulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, de originele Engelstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 25 euro.
 
 
Een reactie: 
 
Beste José, Hartelijk dank voor de Intelligence Awakening inwijding. Vandaag heb ik hem geactiveerd en daarna aan mijn vrouw doorgegeven. De energie was goed voelbaar in mijn hoofd. We hebben ook de verschillende activaties gedaan. We zijn benieuwd of er iets gaat veranderen bij het gebruik van de activaties. Nu is het te vroeg om dat te kunnen zeggen. Nogmaals hartelijk dank.em>