Free Reiki Self-Attunements

Op deze pagina worden gratis Self-Attunements aangeboden.

 

Deze handleidingen zijn vrij te gebruiken.  Als je voelt dat je klaar bent om de afstemming te ontvangen, volg je instructies die in de betreffende handleiding staan.

 

Bij de self-attunements worden geen certificaten uitgegeven.

 

Breath of Life (Levensadem)

De Breath of Life afstemming is gechanneld door Hari Andri Winarso. Het helpt om de kruinchakra te openen en ons te verbinden met onze levensessentie, ons hogere zelf. Het geeft ons een gevoel van verbondenheid met de essentiële adem, en hierdoor een gevoel van opgetogenheid en expansie. Het heeft een zachte, vrouwelijke energie.

De Breath of Life afstemming zal de cellen van je lichaam afstemmen op de essentie van je ziel, het ontwaakt de genezende energieën in je wezen om zo onderdrukking en angst te transformeren in gezondheid en harmonie.

Deze afstemming zal ook voorzichtig het potentieel binnen in je wekken/bekrachtigen, zodat je jouw spirituele essentie kunt integreren in je fysieke wereld en deze kan manifesteren:

- Fysieke regeneratie en verjonging

- Emotionele stabiliteit en bekrachtiging

- Mentale expansie van bewustzijn

- Geestelijk inzicht en wijsheid

 

De Breath of Life afstemming is een self-attunement systeem. De energie ïntegreerd en werkt automatisch door in onze dagelijkse meditatie en de helende energie ïntegreerd in onze healing sessies, net zoals reiki healing sessie, etc.

Klik hier voor de manual

 

Pain Management Empowerment (Pijnbestrijding Empowerment)

Nicole Lanning heeft dit systeem via Aartsengel Michael mogen ontvangen. Ze heeft dit systeem ontwikkeld in antwoord op haar eigen worstelingen met chronische pijn door fibromoyalgie.

Klik hier voor de manual

 

Ray of Hope Empowerment (Straal van Hoop Empowerment)

Ray of Hope Empowerment is gechanneld door Nicole Lanning. Je kunt het gebruiken wanneer je je down voelt en je die extra boost kunt gebruiken om weer meer vertrouwen en hoop te krijgen.

Klik hier voor de manual

 

White Protection Energy Bubble (Witte Bescherming Energie Bubbel)
 
De White Protection Energy Bubble is gechanneld door Nicole Lanning. Het kan worden gebruikt om jezelf te beschermen tegen psychische aanvallen, psychische vampiers, etc.

Klik hier voor de manual

 

God Attunements (God Afstemmingen)

Richard Eisenberg heeft dit systeem ontwikkeld. Het bestaat uit een reeks van afstemmingen, waarmee je mensen en objecten kunt beschermen, zuiveren van negatieve entiteiten, elixers maken, etc.

Klik hier voor de manual

 

Flame of Universal Love (Vlam van Universele Liefde)
 
Flame of Universal Love is afkomstig van de opgestegen meester Germain en is gechanneld door Stephanie Brail. Het helpt degene die zich afgesneden voelt van de universele (of onvoorwaardelijke) liefde.

Klik hier voor de manual

 

Anti-Radiation Reiki (Anti-straling Reiki)

Anti-Radiation Reiki is door Fabio Dell’Aria gechanneld. De belangrijkste focus van dit systeem ligt bij de volledige zuivering van alle nucleaire stralingsverontreiniging van het menselijk lichaam, dieren, planten, water, lucht, etc. Het is heel eenvoudig te gebruiken en toch een heel krachtig en effectief systeem. Je kunt na het ontvangen van de activatie meteen werken met deze energieën.

Klik hier voor de manual

 

Radiation Repair Reiki (Straling Reparatie Reiki)
 
Ook Radiation Repair Reiki is door Fabio Dell’Aria gechanneld. De belangrijkste focus bij dit systeem ligt bij het bevorderen van een volledige reparatie van alle schade en verwondingen die zijn veroorzaakt door nucleaire stralingsbesmetting van het menselijk lichaam, dieren of planten. Het is eenvoudig in gebruik en toch een krachtig en effectief systeem. Je kunt het ook gebruiken voor afstandshealingen en het opladen van water.

Klik hier voor de manual