Energetische Bescherming

Energetische Bescherming Het kan gebeuren dat je, zonder duidelijke aanleiding, opeens heel moe, lusteloos, overbelast, verdrietig of juist geïrriteerd voelt. Mogelijk heb je dan onbewust teveel energie aan een ander gegeven. Het kan ook zijn dat je (zware) energie van een ander, of uit je omgeving, hebt overgenomen en je hiervan last hebt. Dit gebeurt meestal onbewust en onbedoeld.

 

Is bovenstaande herkenbaar en overkomt het je regelmatig, dan is het belangrijk dat je leert om jezelf energetisch te beschermen.

 

Vaak is het zo dat je op het moment van leeglopen of het oppikken van andermans energieën je te weinig met je aandacht bij jezelf bent geweest en teveel met je aandacht bij je omgeving. Je staat hierdoor onbewust teveel “open”. Tijdens de cursus gaan we hiermee aan de slag.

 

Ook leer je om goed te gronden. De afgelopen jaren ben ik steeds meer bewust geworden van het belang van een goede gronding. Verder leer je hoe je zware energieën kunt zuiveren en verwijderen. Je leert hoe je je energieveld (aura) kunt reinigen. Je leert hoe jezelf kunt ontdoen van ongewenste energetische banden en koorden. Tevens leer je verschillende technieken hoe jezelf kunt beschermen en je energievelden kunt opladen en versterken.

 

Tijdens de cursus ontvang je de Banden van Kracht. Dit zijn vijf energetische banden die in je energieveld worden geweven. Deze Banden van Kracht worden ook bij de Munay Ki gegeven. Ze geven een belangrijke spirituele bescherming. De banden laten negativiteit en zware energieën die op je afkomen, uiteen vallen in de krachten van de vijf elementen. Zo voeden ze je lichtlichaam en zorgen ervoor dat angst je aura niet langer vertroebelt en afzwakt. Je leert tevens hoe je deze Banden van Kracht kunt voeden en versterken en hoe je deze aan anderen kunt doorgeven.

 

De cursus wordt in drie ochtenden of in drie avonden gegeven. We gaan vooral praktisch aan de slag en na deze cursus heb je voldoende handvatten meegekregen voor een goede energetische bescherming. Voor opgave of meer informatie over de cursus kun je mij bellen of mailen.