Energetische behandelingen

Energetische behandeling

 

Een energetische behandeling is een natuurlijke methode van genezen, waarbij de behandelaar zich openstelt als ontvangend kanaal voor de universele (levens)energie. Deze helende energie wordt o.a. door handoplegging doorgeven aan de cliënt en zorgt ervoor dat blokkades in het lichaam, de psyche en het energiesysteem van de cliënt verminderen of verdwijnen. Het zelfgenezend vermogen van de cliënt wordt geactiveerd en de vitaliteit wordt versterkt.

 

Een energetische behandeling is een holistische totaalbehandeling waarbij de cliënt in zijn geheel centraal staat. 

 

Een energetische behandeling wordt over het algemeen als heel prettig en zeer ontspannend ervaren en is voor jong en oud geschikt.

 

Een behandeling duurt meestal een uur. Gedurende de sessie lig je op een behandeltafel. Je houdt tijdens de behandeling je kleding gewoon aan. Tijdens de sessie kun je verschillende sensaties ervaren, zoals warmte, koude of tintelingen, je kunt beelden zien en inzichten ontvangen.

 

Hoe je het precies ervaart verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen voelen helemaal niets, dat wil niet zeggen dat ‘het dan niet werkt’, de energieën doen gerust hun werk.Het beste is om van te voren geen verwachten te hebben en het 'gewoon' te ervaren. 

 

Een energetische behandeling zorgt voor herstel van de balans in jezelf. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord, is er meer of minder tijd nodig om de balans te kunnen herstellen. In de meeste gevallen zijn meerdere behandelingen wenselijk. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg, jij beslist uiteindelijk hoe of wat.

 

De afgelopen jaren heb ik mij intensief bezig gehouden met energiewerk.Tijdens de behandeling kan het zijn dat ik intuitief ook werk met massage, kristallen en geluid als extra ondersteuning. 

 

Voor meer informatie en/of een afspraak kun je mij bellen of mailen.